Kemerburgaz Satılık Villa

Sıralama Kriteri:

Kemerburgaz Bölgesinde Satılık Villa

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde yer alan ve son yıllarda hızla gelişen Kemerburgaz, kuzeyde Eyüpsultan’ın Çiftalan Mahallesi, doğu Sarıyer’in Bahçeköy Mahallesi, batıda Eyüpsultan’ın Pirinççi Mahallesi ve güneyde ise Eyüpsultan’ın Alibeyköy Mahallesi ile çevrilidir. Kemerburgaz Kent Ormanı, Göktürk Göleti Tabiat Parkı, Kemer Bol Pazarı Kemerburgaz’ın yakınında konumlanan gezilecek ve görülecek yerlerdir.

Profesyonel inşaat firmaları tarafından son teknolojilerle inşa edilen Kemerburgaz satılık villa seçenekleri özellikle elit kesim tarafından çok fazla ilgi görüyor. Göktürk’ün yanı başında, yeni havalimanına olan yakınlığı ile birçok kişinin mola noktalarından da biri olan Kemerburgaz, lüks yaşam alanları ile şehre yeni bir soluk getiriyor. Ulaşım imkanlarının da gelişmesi ile birlikte konforlu bir yaşam alanı olan Kemerburgaz’da satılık geniş villa seçenekleri de oldukça fazladır.

Siz de kendi beklentilerinize ve bütçenize en uygun olan müstakil evi belirlemek için Mood Real Estate, İstanbul Kemerburgaz satılık villa portföyünü yakından inceleyebilirsiniz.

Kemerburgaz’da Yatırımlık Lüks Villa

Doğa ile içe içe huzurlu bir ortam sunan Kemerburgaz’da farklı konum ve metrekarelerde lüks villalar bulabilirsiniz. Her yanı ormanlarla çevrili bu şirin beldede, şehrin kaosundan uzak lüks bir yaşam sürebilirsiniz. Kemerburgaz lüks satılık villa seçenekleri arasından yapacağınız seçimle, yeşil bir yaşam alanında kuş sesleri ile güne başlayabilirsiniz.

Kapalı otopark, açık ve kapalı havuz seçenekleri olan sitelerde, müstakil bir yaşam alanı sunan villalar, deprem yönetmeliğine uygun inşa edilir. Farklı metrekarelerde, farklı oda sayılarına sahip bahçeli villa seçimi yapabilir, huzur dolu bir yaşama adım atabilirsiniz.

Kemerburgaz Villa Fiyatları

Eyüp ilçesinin her geçen gün gelişen lüks yaşam alanlarından biri olan Kemerburgaz’da müstakil ev fiyatları, gayrimenkul danışmanlık hizmeti aracılığı ile tarafından en güncel fiyatlar ile portföylere eklenir. 3+1, 4+1, 5+1 oda sayısına sahip ve daha birçok farklı seçenek sunan Kemerburgaz villaları, her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Hem müstakil hem de site ite içi bir yaşam vadeden Kemerburgaz’da sahibinden satılık lüks villa araştırmanızda güncel fiyatları da öğrenebilirsiniz.

Beklentilerinize ve bütçenize en uygun villalara ulaşmak için Kemerburgaz bölgesini inceleyebilirsiniz. Bu bölgede villaların fiyatları, lokasyonlarına ve evlerin özelliklerine göre farklılık gösteriyor.  Mood Real Estate Kemerburgaz müstakil bahçeli ev ilanları içinde fiyat karşılaştırması yapabilir, en uygun lokasyonda olan evi kolaylıkla belirleyebilirsiniz.

Kemerburgaz Satılık Müstakil Ev

İstanbul’un popüler beldelerinden biri olan Kemerburgaz’da satılık fırsat villa seçeneklerine ulaşabilir, pek çok müstakil ev seçeneği bulabilirsiniz. Kemerburgaz’da yatırımlık müstakil ev imkanlarından yararlanmak için öncelikle krterlerinizi belirlemelisiniz. Geleceğiniz için en doğru yatırımı yapabileceğiniz, doğa ile iç içe sıra dışı bir yaşam deneyimi ile sizi buluşturan lüks konutlar, elit bir yaşama dair her aradığınızı bulmanızı sağlıyor.

Lokasyon, oda sayısı, metrekare ve sosyal imkanlara göre belirlenen müstakil daire fiyatları daha çok gelir seviyesi yüksek olan bütçelere hitap ediyor.

Kemerburgaz’da Sahibinden Satılık Müstakil Ev İlanları

Kemerburgaz bölgesinde satılık villa ilanlarını incelerken öncelikle bir villadan beklentilerinizin neler olduğunu belirlemelisiniz. Beklentilerinize göre filtreleyeceğiniz satılık villa seçenekleri seçimini kolaylaştırır. Kemerburgaz yatırımlık villa seçenekleri arasından yapacağınız seçimlerde dilerseniz kendiniz yaşayabilir dilerseniz oldukça iyi bir kira getirisi sahibi olabilirsiniz. Oda sayısına, sosyal tesis imkanlarına, çocuk parkı, çardak gibi imkanlara göre fiyatları değişen villalar, oldukça keyifli bir yaşam alanına sahip olmanızı sağlıyor.

Kemerburgaz’da Satılık Fırsat Konut İlanları

Kemerburgaz’da gayrimenkul danışmanlarının portföyünde yer verdiği birbirinden zengin imkanlara sahip olan müstakil ev seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Farklı metrekarelere sahip lüks villalar sunduğu geniş yaşam alanları ve konfor ile huzurlu bir yaşam vadediyor. Doğa ile iç içe dilediğiniz gibi bir yaşam sürebileceğiniz villalarda şehrin gürültüsünden uzak ve konforlu yaşam alanına sahip olabilirsiniz.

Kemerburgaz’da satılık müstakil fırsat konut seçenekleri bütçenize en uygun alternatifleri sunuyor. Bütçeniz göre değerlendirme yaparak, beklentinize en uygun olan eve sahip olabilirsiniz. Bölgeye hakim, profesyonel bir gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Mood Real Estate, Kemerburgaz bölgesinde geniş villa portföyü ile beklentilerinizi karşılıyor.

Kemerburgaz’da sahip olacağınız müstakil ev ile şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz. Lüks ve geniş sosyal imkanlar sunan bölgede bütçenize uygun birçok seçenek beğenilerinizi bekliyor.

Her geçen gün gelişen Kemerburgaz bölgesinde ulaşım alanında da imkanlar oldukça fazla çeşitlendi. 3.Havalimanına da yakın olan bölgeye toplu taşıma ve özel araç ile ulaşım oldukça kolay.

Kemerburgaz’da villa satın almadan lokasyonu belirlemeniz gerekir. Evin metrekaresi, oda sayısı ve sosyal imkanlar da dikkat etmeniz gereken diğer kriterlerdir.

Kemerburgaz İstanbul’da yatırım için en uygun bölgelerdendir. Lüks yasam alanlarına sahip olan bölge, yeşil alanları ile geleceğin yatırımlarından biridir.

Kemerburgaz villa fiyatları metrekarelere göre farklı fiyatlara sahiptir. Metrekare fiyatları arsa değerine, ekonomik hareketlere ve inşaat kalitesine göre güncellenir.

Konut Tipleri

Popüler Lokasyonlar

Listeleri Karşılaştır

Karşılaştırmak